computer-2982270_640-me.jpg

Net­ti­si­vut

Meiltä ny­ky­ai­kai­set, res­pon­sii­vi­set kotisivut avaimet käteen pe­ri­aat­teel­la.

Meiltä saat selkeät ja helppokäyttöiset nettisivut yrityksellesi. Tähtäämme mahdollisimman mutkattomaan sekä asiakaslähtöiseen palveluun, jotta voit keskittyä oman liiketoimintasi ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Kotisivujen tuottamisen, päivittämisen sekä ylläpidon tulisi olla yritykselle vaivaton ja helppo prosessi. Saat meiltä palveluna kaikki tarvittavat toimenpiteet nettisivujen onnistuneeseen julkaisuun ja ylläpitoon aina verkkotunnuksen ja webbihotellin varaamisesta lähtien.


Responsiivinen suunnittelu tarkoittaa eri näyttöpäätteillle ja laitteille mukautuvaa verkkosuunnittelua. Responsiiviset kotisivut skaalautuvat työpöytäkoneesta tablettiin sekä mobiiliin saumattomasti. Nämäkin sivustot ovat responsiiviset ja voit testata mukautuvuutta pienentämällä selainikkunaa tai lataamalla sivut eri laitteella.

Responsiiviset nettisivut ovat käyt­tä­jäys­tä­väl­li­set ja päivittämisen kannalta helpot. Toisin kuin erillisessä mobiilisivustoissa, responsiivisessa sivustolla riittää että päivitykset tehdään yhteen versioon ja muutokset näkyvät kaikilla laitteilla.

Kaikki toteuttamamme sivustot suunnitellaan ja rakennetaan responsiivisiksi.

digital-marketing-1433427_1920-me.jpg

Google mainonta

Mitä on AdWords?

Google AdWords on yksi yleisimmistä keinoista verkkokauppojen ja palveluiden markkinointiin. Adwords-mainokset näkyvät Googlen luonnollisten hakutulosten yhteydessä käyttäjille, jotka ovat etsineet tietoa tietyistä tuotteista tai palveluista. Mainokset tarjoavat siis vastausta käyttäjän tarpeeseen, jonka hän on hakulausekkeessa ilmaissut. AdWords on parhaimmillaan erittäin tehokas markkinointikeino verkkokaupalle ja palveluiden tarjoajalle, sillä mainoksilla voidaan tavoittaa hyvinkin ostovalmiita asiakkaita kohdennetusti.

0505554991

Paloisjärvenraitti 1

74120 Iisalmi

Yh­teys­tie­dot

Joni Heiskanen

Paloisjärvenraitti 1 as 1

74120 Iisalmi 

joni.heiskanen@

sahkotyoheiskanen.fi

0505554991


 Google maps

© Kaikki oikeudet pidätetään. Sähkötyö Heiskanen 2020